Milla
Omistaja, Parturi-kampaaja vuodesta 2011
"Teen monipuolisesti parturin ja kampaajan töitä, sekä naiset että miehet ovat tervetulleita hiustenlaittoon! Palveluni on aina yksilöityä ja asiakaslähtöistä. Teen myös permanentteja, ripsien ja kulmien värjäyksiä sekä kampauksia. Käytössäni on laadukas Kevin.Murphyn väri- ja tuotesarja, jolla on PETA:n hyväksymä Cruelty Free merkintä. Pidennyksiin ja tuuhennoksiin käytän huippulaadukasta BP Hair Premium Slavic -teippipidennyshiusta.”

img_7190

Jasmin
Urheiluhieroja vuodesta 2019
"Valmistuin urheiluhierojaksi Tampereen Urheiluhierojakoulusta kesällä 2019. Samalla valmistuin myös Personal Traineriksi. Heti valmistuttuani ryhdyin täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Teen klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi myös purentalihashierontaa.
Minulle on aina ollut selvää, että haluan työskennellä ihmisten parissa auttaen ylläpitämään ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja toimintakykyä. Oman monipuolisen urheilutaustani kautta ymmärrän kehonhuollon kokonaisvaltaisen merkityksen ja tästä syystä osaan ottaa asiakkaan huomioon kokonaisuutena kuitenkaan unohtamatta asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Minulle on ehdottoman tärkeää, että jokainen kohdataan yksilönä ottaen huomioon sen hetkiset tarpeet ja toiveet.
Kokonaisuus ratkaisee. Haluan auttaa jokaista voimaan paremmin ja saavuttamaan parhaan mahdollisen olotilan!"