Ajanvaraus

Kätevä nettiajanvaraus Book Salon käytössänne 24/7! Jos et ole varma esim. varaamasi ajan kestosta tai et löydä sopivaa aikaa itsellesi, ota yhteys puhelimitse :) Myös kampaamon erikoistöissä toivomme ajanvarausta puhelimitse. Huomioithan peruutusehdot sivun alareunassa!

HUOM! Liike muuttaa 2.8. uuteen osoitteeseen Satamakatu 9! Uudessa liikkeessä jatkavat kampaaja Milla ja hieroja Jasmin. Sun Stylersin toiminta vanhoissa tiloissa päätyy 31.7.2021.

Puhelimitse:
Parturi-kampaaja Milla 044 5225221
Urheiluhieroja Jasmin 0400 794 687

Millan ajanvaraukseen täältä :)

 

Jasminin ajanvaraukseen täältä!

Peruutusehdot:

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Peruutukset ensisijaisesti aina puhelimitse soittamalla. Mikäli laitat peruutuksestasi viestin, varmista, että peruutuksesi on kuitattu! Jos olet saanut varauksestasi sähköpostivahvistuksen, viestin alareunassa on perumislinkki. Peruuttamatta jätetty aika on yrittäjälle "palkatonta" aikaa. Peruutusajat voivat olla myös jollekin toiselle asiakkaalle kullanarvoisia :)