Sun Stylersissä sinut vastaanottaa aurikoinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme!:)

 

Milla

Milla
Parturi-kampaaja vuodesta 2011
"Teen monipuolisesti parturin ja kampaajan töitä, sekä naiset että miehet ovat tervetulleita hiustenlaittoon! Leikkaan myös lasten hiuksia. Palveluni on aina yksilöityä ja asiakaslähtöistä. Lisäksi teen muun muassa hiustenpidennyksiä, permanentteja, ripsien ja kulmien värjäyksiä sekä juhla- ja hääkampauksia. Käytössäni on laadukas Kevin.Murphyn tuotesarja, jolla on PETA:n hyväksymä Cruelty Free merkintä. Teen myös värjäyksiä Goldwell Elumen väreillä, jotka sopivat useimmille väriallergisille, sillä värit eivät sisällä PPD:tä. "

 

Kädi

Kädi
Kynsiteknikko vuodesta 2006
Meikkaaja vuodesta 2010
Ripsiteknikko vuodesta 2011

"Omistan monta kansainvälistä sertifikaattia kynsien muotoilusta ja koristeluista sekä ripsien pidennyksistä. Teen rakennekynsiä korkealaatuisella Mereneid -geelillä, luonnollisen kynnen vahvistuksia sekä kynsien koristeluja.
Ripsienpidennyksiä teen laadukkailla Minuripsmed ja Ruthie Belle-tuotteilla. Teen sekä klassisia että volyymiripsienpidennyksiä."


Marianna

Marianna
Parturi-kampaaja vuodesta 2007
"Minulla on 12 antoisaa vuotta kampaajan uraa takana. Teen työtäni suurella sydämellä, asiakaspalveluun panostaen. Teen kaikkia kampaamon perustöitä, mukaanlukien juhlakampaukset. Varaan työskentelyyn riittävästi aikaa, jotta Sinä saat nauttia käsittelystä ilman kiireen tuntua ja minä saan loihdittua Sinulle parhaan mahdollisen kampauksen. Tervetuloa käsittelyyni!"


Heinika

Heinika
Kynsiteknikko vuodesta 2007
"Kävin arvostetun Pronails-koulutuksen (ennen Professionails) Tallinnassa, Virossa. Toiminimen perustin tammikuussa 2009 ja siitä lähtien olen päätyönäni tehnyt kynsiä.  Teen geelikynsiä, kestolakkauksia ja varpaankynsien kestolakkauksia. Teen sekä todella yksinkertaisia että koristeellisia kynsiä. Koristelut on mahdollista tehdä erilaisilla tekniikoilla. Käytössäni on laadukkaat Mereneid-geelit. Valikoimastani löytyy yli sata eri sävyistä värigeeliä, timantit, glitterit, pigmentit, leimasimet, kynsifoliot, tarrat ja tussit. Teen työni aina hyvin huolellisesti ja asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden."

 

img_7190

Jasmin
Urheiluhieroja vuodesta 2019
"Valmistuin urheiluhierojaksi Tampereen Urheiluhierojakoulusta kesällä 2019. Samalla valmistuin myös Personal Traineriksi. Heti valmistuttuani aloitin työt yrittäjänä hieronta-alalla.

Minulle on aina ollut selvää, että haluan työskennellä ihmisten parissa auttaen ylläpitämään ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja toimintakykyä. Oman monipuolisen urheilutaustani kautta ymmärrän kehonhuollon kokonaisvaltaisen merkityksen ja tästä syystä osaan ottaa asiakkaan huomioon kokonaisuutena kuitenkaan unohtamatta asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Minulle on ehdottoman tärkeää, että jokainen kohdataan yksilönä ottaen huomioon sen hetkiset tarpeet ja toiveet.

Kokonaisuus ratkaisee. Haluan auttaa jokaista voimaan paremmin ja saavuttamaan parhaan mahdollisen olotilan!"

 

img_9131

Kati
Kynsiteknikko vuodesta 2019
"Olen käynyt arvostetun Mosaic Basic- koulutuksen Riihimäellä. Olen siis näyttöä vaille valmis Mosaic Professionails sertifioitu ammattilainen. Teen geelikynsiä ja kestolakkauksia. Käytän laadukkaita Mosaic Nail Systems tuotteita. Lisäkoulutuksina olen käynyt Gel Paint koristelutasot 1 & 2, eli minulta luonnistuu klassisten ja luonnollisten kynsien lisäksi myös taiteelliset ja koristeelliset kynnet."