Sun Stylersissa sinut vastaanottaa iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme!:)

Milla
Omistaja, Parturi-kampaaja vuodesta 2011
"Teen monipuolisesti parturin ja kampaajan töitä, sekä naiset että miehet ovat tervetulleita hiustenlaittoon! Palveluni on aina yksilöityä ja asiakaslähtöistä. Teen myös permanentteja, ripsien ja kulmien värjäyksiä sekä kampauksia. Käytössäni on laadukas Kevin.Murphyn väri- ja tuotesarja, jolla on PETA:n hyväksymä Cruelty Free merkintä. Pidennyksiin ja tuuhennoksiin käytän huippulaadukasta BP Hair Premium Slavic -teippipidennyshiusta."

Kädi

Kädi - jään äitiyslomalle 28.7.2021
Kynsiteknikko vuodesta 2006
Meikkaaja vuodesta 2010
Ripsiteknikko vuodesta 2011

"Omistan monta kansainvälistä sertifikaattia kynsien muotoilusta ja koristeluista sekä ripsien pidennyksistä. Teen rakennekynsiä korkealaatuisella Mereneid -geelillä, luonnollisen kynnen vahvistuksia sekä kynsien koristeluja.
Ripsienpidennyksiä teen laadukkailla Minuripsmed ja Ruthie Belle-tuotteilla. Teen sekä klassisia että volyymiripsienpidennyksiä."


Heinika

Heinika
Kynsiteknikko vuodesta 2007
"Kävin arvostetun Pronails-koulutuksen (ennen Professionails) Tallinnassa, Virossa. Teen geelikynsiä ja kestolakkauksia. Teen sekä todella yksinkertaisia että koristeellisia kynsiä. Teen työni aina hyvin huolellisesti ja asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Tällä hetkellä en valitettavasti pysty ottamaan vastaan uusia asiakkaita."

img_7190

Jasmin
Urheiluhieroja vuodesta 2019
"Valmistuin urheiluhierojaksi Tampereen Urheiluhierojakoulusta kesällä 2019. Samalla valmistuin myös Personal Traineriksi. Heti valmistuttuani ryhdyin täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Teen klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi myös purentalihashierontaa.
Minulle on aina ollut selvää, että haluan työskennellä ihmisten parissa auttaen ylläpitämään ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja toimintakykyä. Oman monipuolisen urheilutaustani kautta ymmärrän kehonhuollon kokonaisvaltaisen merkityksen ja tästä syystä osaan ottaa asiakkaan huomioon kokonaisuutena kuitenkaan unohtamatta asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Minulle on ehdottoman tärkeää, että jokainen kohdataan yksilönä ottaen huomioon sen hetkiset tarpeet ja toiveet.
Kokonaisuus ratkaisee. Haluan auttaa jokaista voimaan paremmin ja saavuttamaan parhaan mahdollisen olotilan!"