Tiimi

Sun Stylersissä sinua palvelee aurinkoinen tiimimme!

Milla
Parturi-kampaaja vuodesta 2011
"Teen monipuolisesti parturin ja kampaajan töitä, sekä naiset että miehet ovat tervetulleita hiustenlaittoon! Leikkaan myös lasten hiuksia. Palveluni on aina yksilöityä ja asiakaslähtöistä. Lisäksi teen muun muassa hiustenpidennyksiä, permanentteja, ripsien ja kulmien värjäyksiä sekä juhla- ja hääkampauksia. Käytössäni on laadukas L'Oréal Professionnel tuotesarja sekä Goldwell Elumen värit, jotka sopivat useimmille väriallergisille, sillä värit eivät sisällä PPD:tä. Liikkeessä on myös myynnissä L'Oréal Professionnel ja Elumen tuotteita."

Kaisu
SKY- Kosmetologi vuodesta 2002
"Haluan tarjota jokaiselle asiakkaalleni yksilöllistä palvelua, tehden hoidot perusteellisesti. Hoi-
toihin varaan reilusti aikaa ja hoitolaani on helppo tulla viettämään mukava rentoutushetki tai tulla
pidemmäksikin aikaa pötköttelemään.

Laajasta hoitovalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin ja aika ajoin pyrin tarjoamaan uusia hoitoja asiakkailleni. Tule tutustumaan tehokkaisiin, rentouttaviin hoitoihin ja tee itsesi hoitamisesta tapa."

logo

Syksyllä 2016 tiedossa uutta. Olen jatkossa viikon poissa lähes joka kuukausi luontopuolen opiskeluiden vuoksi (2016-2018) ja apunani aloittaa syyskuun puolessa välissä SKY-kosmetologi Minna Koskinen. Hänen kanssaan teemme vuoropäivin töitä tiloissani, joten lauantaipäiviä jatkossa myös minulle saatavilla enemmän. 🙂 Olen merkannut toukokuun 2017 loppuun kouluviikkoni ja työpäiväni, päivien pituutta sovittelen töiden, koulutehtävien ja oman elämäni mukaan. Myös Minnan ajat ovat näkyvillä ajanvarauksessamme.

MinnaK

Kädi
Kynsiteknikko vuodesta 2006
Meikkaaja vuodesta 2010 Ripsiteknikko vuodesta 2011
"Omistan monta kansainvälistä sertifikaattia kynsien muotoilusta ja koristeluista sekä ripsien pidennyksistä. Teen rakennekynsiä korkealaatuisella Mereneid -geelillä, luonnollisen kynnen vahvistuksia sekä kynsien koristeluja.
Ripsienpidennyksiä teen laadukkailla Minuripsmed ja Ruthie Belle-tuotteilla. Teen sekä klassisia että volyymiripsienpidennyksiä."

 

 

Juha
Urheiluhieroja vuodesta
2014
"Olen Valviran laillistama koulutettu hieroja. Hoitojeni tavoitteena on tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien korjaaminen. Jokainen käynti sisältää haastattelun ja tutkimisen, jolloin pystymme paremmin paikantamaan ongelman aiheuttajan ja painottamaan käsittelyn tälle alueelle. Hoidoissani käytän paljon trigger-painantaa, mobilisoivaa käsittelyä sekä kalvotekniikoita. Teen myös kinesio- ja kovateippauksia.
Tervetuloa vastaanotolle palauttamaan kehon luonnollinen tila!"

www.hierojahelander.fi