img_1195

Kosmetologipalvelut – Kaisu ja Minna

KAISUN KAUNEUSPISTE MUUTTAA 1.6.2019 UUSIIN TILOIHIN HALLITUSKADULLE!

 

KASVOHOIDOT A’LA KAISU

1. TAIVAALLINEN KASVOHOITO 99€
Alkupuhdistus, timanttihionta/ainekuorinta, lämpökompressit/lämpönaamio, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu & kestoväri, tehoseerumi, pitkä hieronta, silmänympäryshoito, naamio ja voiteet.

2. AURINKOINEN KASVOHOITO 86€
Alkupuhdistus, timanttihionta/ainekuorinta, lämpökompressit, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu, tehoseerumi, pitkä hieronta, naamio ja voiteet.

3. IHON TEHOPUHDISTUS 72€
Alkupuhdistus, timanttihionta, lämpökompressit/lämpönaamio, mekaaninen puhdistus, seerumi, kulmien siistiminen, naamio ja voiteet.

4. TIMANTTIHIONTA 60€
Alkupuhdistus, timanttihionta, seerumi, naamio ja voiteet. Epäpuhdas, tukkeutunut, suurihuokoinen, paksu iho. Kuiva, hilseilevä, eloton, harmaa iho. Ikääntyvä iho ja juonteet, pigmentoitunut iho. Couperosa, ohutkin iho vahvistuu, arpikudos (akne -, ym. arvet).

– 4-6x sarjahoito 50

5. PÄIVÄN PIRISTYS -KASVOHOITO 66€
Alkupuhdistus, timanttihionta/ainekuorinta, pitkä hieronta, naamio ja voiteet.

6. PIENI KASVOHOITO 46€
Alkupuhdistus, kuorinta tai pitkä hieronta, naamio ja voiteet.

KASVOHOITOIHIN VOI HALUTESSA LISÄTÄ:

– Catiovital-imeytys/Catiolift-mikrovirta/timanttihionta 20 €
– Ripsien JA kulmien kestovärjäys 15 €
– Ripsien TAI kulmien kestovärjäys 9 €
– Mary Cohr erikoisnaamiot 20€
– Eye Repair silmänympäryshoito 25 €

KESTÄVÄÄ KAUNEUTTA

1. Ripset ja kulmat (sis. muotoilun) 28 €
2. Kulmien muotoilu ja värjäys 20 €
3. Ripsien TAI kulmien kestoväri TAI kulmien muotoilu 15 €

KUUMAKIVIHIERONNAT JA INTIALAINEN PÄÄHIERONTA (Kaisu)

1. HOT STONE KUUMAKIVIHIERONTA 75€

Kuumakivihieronnassa lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin ja laukaisee lihasjännityksiä sekä tasapainottaa koko kehoa ja mieltä. Lämmön ja kevyen hieronnan yhteisvaikutuksesta veri- ja imunestekierto lisääntyy, aineenvaihdunta tehostuu. Hoito laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa. Ihanteellinen hoitomuoto rentoutusta hakevalle! Toimii parhaiten viileimpinä vuodenaikoina. Hieronnassa käytän Frantsilan luomulaatuisia hierontaöljyjä. Kuumakivihoidon esteitä ovat kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto on alentunut. Hoitoa ei tehdä suonikohjuihin, diabeetikoille, sydänsairaille eikä hyvin ohentuneelle iholle. Myös esimerkiksi tarttuva ihosairaus, tulehdus, kuume, flunssa ovat esteitä tälle hoidolle. Jos olet epävarma, voitko ottaa vastaan hierontaa, kysy neuvoa lääkäriltäsi.

2. INTIALAINEN PÄÄHIERONTA eli Kaisun taivaallinen päähieronta 50€

Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen akupisteitä ja kasvojen heijastealueita. Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa ja elvyttää solujen hapensaantia ja poistaa fyysisiä sekä tunnetukoksia, aktivoimaan hiusten kasvua ja päänahan verenkiertoa. Voidaan ottaa yksittäisinä hoitokertoina tai useamman kerran sarjoina. Minulla on napakat otteet, joten hoito ei ole pelkkää “hiplaamista”, vaikka kevyitä silityksiä tähän kuuluukin. Kontraindikaatioita päähieronnalle ovat aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyvät häiriöt tai sairaudet, epilepsia, valtimonkovettumatauti, syöpä tai muu vakava sairaus, hyvin korkea/matala verenpaine ja tulehtuneet ihoalueet tai tarttuvat ihosairaudet, avovammat, niveltulehdus, kivuliaat kystat tms. hoidettavalla alueella.

KANNAT KATTOON

1. PERINTEINEN JALKAHOITO 65€
Poreileva jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, voide, hieronta, ja halutessa lakkaus.

2. SPA -JALKAHOITO 80€
Poreileva merisuolakylpy, ihana kuorinta, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, hieronta aromaattisella öljyllä ja halutessasi lakkaus, virkistävä naamio jaloille, lopuksi voide.

3. LUONTOÄIDIN JALKAHOITO 80€
Yrtti-merisuolajalkakylpy, laventeli-suolakuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, kosteuttava öljyjalkanaamio, hieronta ja halutessa kynsien lakkaus.

KAUNIIT KÄDET

1. KÄSIEN KAUNISTUS 48€
Viilaus, kynsinauhojen hoito, kuorinta ja kevyt hieronta, lakkaus ja voide

 

 

 

MARY COHR ERIKOISKASVOHOIDOT

1. CATIOVITAL- KASVOHOITO 98€
Kauniimpi iho jo ensimmäisellä hoitokerralla! Erittäin monipuolinen hoito kaikille ihoille, puhdistavampi kuin ihonpuhdistus, hoitavampi kuin kasvohoito. 5 hoito-ohjelmaa: kiinteyttävä-, kosteuttava-, puhdistava-, rauhoittava- tai vaalentava.

2. CATIOCLEAN 40€
Tehokas ihoa kirkastava ja rentouttava hoito. Alkupuhdistus, kuorinta, ThermaClean-syväpuhdistus, kasvohieronta ja hoitovoide.

3. CATIOCLEAN 72€
Mekaanisella ihonpuhdistuksella ja naamiolla.

4. CATIOCLEAN 86€
Mekaanisella ihonpuhdistuksella, pitkällä hieronnalla ja naamiolla.

5. CATIOVITAL SILMÄNYMPÄRYSHOITO 40€
Pehmittää ryppyjä, kosteuttaa, poistaa nestettä ja väsymyksen tunnetta.

6. CATIOLIFT- MIKROVIRTAHOITO 101€
Kasvojen kohotus ilman leikkausta. Tehokkaasti liftaava hoito aikuiselle iholle. Stimuloi neste- ja verenkiertoa, lisää kudosten hapenottokykyä ja parantaa kasvolihasten kimmoisuutta.

7. CATIOLIFT/CATIOVITAL LYHYT 59€
Alkupuhdistus, mikrovirta kaulalle ja kasvoille, voiteet.

– 4-6x sarja 49 €

8. CATIOVITAL & CATIOLIFT 125€
Todellinen tehokaksikko! Seerumeiden imeytystä ja mikrovirtakohotusta aikuiselle iholle.

9. AGE FIRMING UUTUUS! 95€
Ihoa elvyttävä ja kiinteyttävä merikollageenihoito. Näkyvästi kiinteyttävä ja kohottava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle! Hoidon avulla veltostunut iho saa uutta napakkuutta, juonteita saadaan tehokkaasti häivytettyä ja iho sädehtii nuorekasta heleyttä. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kulmien siistimisen, kiinteyttävän hieronnan, Precise Lift – täsmäkohotuksen, kasvo- ja dekolteenaamiot sekä hoitovoiteet.

10. EYE REPAIR SILMÄNYMPÄRYSHOITO 50€
Ikääntymisen ja väsymyksen merkit näkyvät herkästi silmänympärysiholla.
MARY COHRin korkealaatuinen uutuushoito, Eye Repair vaikuttaa kolmeen silmänympäryksen ongelmakohtaan: ilmejuonteisiin, tummiin silmänalusiin ja silmäluomien turvotukseen. Kasvohoidon yhteydessä 25 €.

11. AGE REPAIR erikoiskasvohoito 95€
Hoidon vaikutukset: poistaa merkittävästi ryppyjä ja uurteita, napakoittaa ihoa, kirkastaa ja heleyttää ihoa ja vaalentaa pigmenttiläiskiä.
Hoito sisältää: Dermabrassion kuorinnan, Anti-Age seerumin (sisältää mm.puhdasta C-vitamiinia), Modelage Vital hieronta-aineen (sisätää mm. hyaluronihappoa) sekä Masque Eclat Jeunesse erikoisnaamion.

12. DERMO PEELING PHA ja DERMABRASION

DERMABRASION kuorintakasvohoito 85€
Luonnolliset selluuloosahiukkaset poistavat kuolleita ihosoluja ja mekaaninen kuorintavaikutus aktivoi uusien solujen muodostumista. Kasvot hierotaan voiteella, joka aktivoi ihosolujen toimintaa ja uudistaa ihoa sekä paluauttaa ihon pH-arvon. Lopuksi naamio joka rauhoittaa ja suojaa ihoa sekä hoitovoide.

DERMA pH happokuorintakasvohoito 95€
Fytiinihappo (riisinjyvistä) ja Biolactone (Polyhydroksihappo eli PHA) aktivoi kuorintavaikutusta syvältä ihon sisältä ja vaikuttaa pigmenttiläiskiin. Kasvot hierotaan voiteella, joka palauttaa ihon pH-arvon ja samalla aktivoi ihon toimintoja ja uudistaa ihoa. Lopuksi naamio rauhoittamaan ja ravitsemaan ihoa ja hoitovoide.
Hoidon voi ottaa yksittäin tai ihotyypin mukaan sarjahoitona 1 x viikossa 3 viikon ajan.

VIREYTTÄ VARTALOLLE

SELÄN IHONPUHDISTUS 68€
Alkupuhdistus, timanttihionta, lämpökompressit, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

KARVANPOISTO SOKEROIMALLA

1. Sääret / Reidet / Kädet /Selkä 39 €
2. Sääret ja reidet 65 €
3. Bikiniraja 29 €
4. Bikiniraja laajemmin 45 €
5. Kainalot 25 €
6. Huuli / leuka / kulmat 9-15 €
7. Koko kasvot 25 €

Kolmen osa-alueen sokerointi samalla kerralla -10 %

Hinnat sis. 24% arvonlisäveroa.

logo