Ajanvaraus

Kätevä nettiajanvaraus Timma käytössänne 24/7! Jos et ole varma esim. varaamasi ajan kestosta tai et löydä sopivaa aikaa itsellesi, ota yhteys puhelimitse :) Myös kampaamon erikoistöissä toivomme ajanvarausta puhelimitse. Huomioithan peruutusehdot sivun alareunassa!

HUOM! Liike muuttaa elokuussa uuteen osoitteeseen Satamakatu 9! Uudessa liikkeessä jatkavat kampaaja Milla ja hieroja Jasmin. Sun Stylersin toiminta vanhoissa tiloissa päätyy 31.7.2021. Päivitämme myös nettiajanvarauksen ja kassan elokuussa Book Salon järjestelmään!

Puhelimitse:
Parturi-kampaaja Milla 044 5225221
Kynsi- ja ripsiteknikko Kädi 0400 176759
Urheiluhieroja Jasmin 0400 794 687

Peruutusehdot:

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Peruutukset ensisijaisesti aina puhelimitse soittamalla. Mikäli laitat peruutuksestasi viestin, varmista, että peruutuksesi on kuitattu! Jos olet saanut varauksestasi sähköpostivahvistuksen, viestin alareunassa on perumislinkki. Peruuttamatta jätetty aika on yrittäjälle "palkatonta" aikaa. Peruutusajat voivat olla myös jollekin toiselle asiakkaalle kullanarvoisia :)