Ajanvaraus

Huom!

Aukioloaikamme ovat joustavat. Pidämme liikkeen auki epidemia-aikana vain varausten mukaan. Pyydämme, että et tule kipeänä asiakkaaksi. Jos sairastut tai kuulut riskiryhmään, peruuta/siirrä aikasi ottamalla yhteys puhelimitse! Tarjoamme myös aikoja, jolloin liikkeessä ei ole muita asiakkaita. Huolehdi liikkeeseen tullessasi ja sieltä poistuessasi käsien pesusta/desinfioinnista. Yski ja niistä aina nenäliinaan ja heitä se pois.

Huolehdimme normaalistikin liikkeen ja työvälineiden puhtaudesta sekä omasta käsihygieniastamme, nyt vielä tehostetummin!
Me yrittäjät koitamme pysyä terveinä, jotta liiketoimintamme pysyy yllä ja voimme teitä palvella. Emme tule töihin flunssaisina!

Työntekijät ja työpisteet ovat eri tiloissa ja kerroksissa, joten samassa tilassa ei ole 10 ihmistä yhtä aikaa. Pyrimme pitämään asiakkaiden välillä hieman taukoa, että pystymme pitää etäisyyttä muihin ja ehdimme siivota paikan. Ole ystävällinen ja saavu varatulle ajallesi yksin, ja älä tule esim. 30min etuajassa odottelemaan.

Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista! Lämpimästi tervetuloa, nautitaan kesästä ja pysytään terveinä! :)
 

Kätevä nettiajanvaraus Timma käytössänne 24/7! Jos et ole varma esimerkiksi varaamasi ajan kestosta tai et löydä sopivaa aikaa itsellesi, ota yhteys puhelimitse :) Myös kampaamon erikoistöissä toivomme ajanvarausta puhelimitse. Huomioithan peruutusehdot sivun alareunassa!

Puhelimitse:
Kampaajat Milla ja Marianna 044 5225221
Kynsi- ja ripsiteknikko Kädi 0400 176759
Kynsiteknikko Kati 040 8322107
Urheiluhieroja Jasmin 0400 794 687

Peruutusehdot:

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Peruutukset ensisijaisesti aina puhelimitse soittamalla. Mikäli laitat peruutuksestasi viestin, varmista, että peruutuksesi on kuitattu! Jos olet saanut varauksestasi sähköpostivahvistuksen, viestin alareunassa on perumislinkki. Peruuttamatta jätetty aika on yrittäjälle "palkatonta" aikaa. Peruutusajat voivat olla myös jollekin toiselle asiakkaalle kullanarvoisia :)